Den 28/1 2011.

Vad ska man göra när man tusen saker att göra men beter sig som om man hade all tid i världen? Vad ska man göra när man känner att det var någonting man egentligen skulle göra, men man glömt vad det var som var viktigt. Så känner jag mig. Jag har mycket att göra men det är så långt tills man ser resultetet, det ger mig inget driv, ingenting att sträva efter. Även om jag egentligen har en MASSA!
Den 4-18/3 åker Konfettiregn ut på turné och det är jag som har hand om alla spelkontakter. Detta tyckte jag skulle bli jättekul, och jag tycker fortfarande att det är det tillvissdel, men så fort jag öppnar ett mejl från tex. Ålsta fhsk får jag en tjock klump i magen. Den säger att vi aldrig kommer att klara detta; hur ska vi egentligen klara av att åka från Kungälv-Kristinehamn-Torsby-Luleå-Gävle + lite andra random spelningar på vägen? Jag tror att vi mest kommer att sitta i bilen påväg till spelningar som vi aldrig kommer fram till. Det är iallafall det jag drömmer om nätterna.

Det är skönt att familjen kommer ner i helgen och hälsar på, så man får nogot annat att tänka på. Det ska ätas pizza, shoppas och umgås som aldrig förr! :)



De senaste tre dagarna har vi haft minikurser. Jag valde foto och har nu fotat med en manuell analog kamera och sedan framkallat dom själv, hur kul som helst! Det är helt fantastiskt att vi har det här på skolan och att man får gå dit själv och framkalla:) nu är ju detta foto taget på ett foto med min mobil, får försöka skanna in de andra kanske.